Sucevenii se înghesuie la patinoar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sucevenii s-au înghesuit la patinoar
Sucevenii s-au înghesuit la patinoar

Aglomeraţie mare la Patinoarul „Areni" din municipiul Suceava. În decurs de o săptămână, pe gheaţă au intrat peste 3.000 de persoane, majoritatea copii, elevi şi studenţi.

Chiar şi a doua zi de Crăciun s-au înregistrat aproape 500 de clienţi, iar administratorii patinoarului cred că numărul doritorilor de mişcare pe gheaţă va creşte zilele următoare. Patinoarul din Suceava a fost deschis anul acesta abia pe 20 decembrie şi asta pentru că temperaturile externe au fost cu mult peste zero grade Celsius, iar formarea gheţii ridica probleme administratorilor.

FOTO Două din șase pârtii din Bucovina au fost deschise. Vezi aici unde se schiază și în ce condiții

Tarifele de intrare, închirierea patinelor şi de ascuţire a acestora sunt aceleaşi ca anii trecuţi. Pentru preşcolari, elevi şi studenţi taxa de intrare este de 4 lei, iar taxa de închiriere a patinelor este de 3 lei de pereche. Pentru adulţi, taxa de intrare la patinoar este de 7 lei de persoană, iar în caz că nu vin cu propriile patine, pot închiria de acolo o pereche, cu 5 lei. Taxa de ascuţire a patinelor este de 2 lei de pereche.

Până pe 17 ianuarie, când elevii se vor întoarce din nou la şcoală, patinoarul va funcţiona după programul de vacanţă, cu patru perioade de acces pe gheaţă, începând cu ora 11.00 şi până la 19.30. Fiecare perioadă de acces este de o oră şi jumătate, urmată de o pauză de refacere a gheţii.

După 17 ianuarie, se va trece la programul normal, cu ziua de luni liberă pentru refacerea gheţii, urmând ca în zilele de marţi şi miercuri accesul să fie permis de două ori, începând cu ora 16.00. În zilele de  joi şi vineri vor fi trei perioade de acces pe gheaţă, începând cu ora 14.00, iar sâmbătă şi duminică, când lumea vine mai des, vor fi patru perioade de acces, începând cu ora 11.00.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite