Sucevenii dau năvală în baruri de Revelion

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Majoritatea celor care au optat pentru o petrecere în local spun că nu-şi permit o excursie la munte, nici măcar în pensiunile din Bucovina.

Oferta restaurantelor sucevene pentru petrecerea de Revelion este la mare căutare anul acesta. Sucevenii care
şi-au făcut deja planuri pentru noaptea dintre ani spun că au făcut calcule peste calcule şi că, oricum ar fi, ieşirea din oraş este o opţiune prea costisitoare. 

„Prefer să fac Revelionul la un local pentru că la o pensiune ar fi mult mai scump. M-am interesat deja şi cred că o să mă coste cam 600 de lei, pentru toată familia, dar este inclusă şi o petrecere pentru a doua zi“, a spus Marinela Gavriliuc, angajată la un cămin de copii.

Meniuri speciale şi spectacole live

Restaurantele din Suceava se întrec în oferte de preţuri şi de meniuri. Potrivit patronilor, locurile la restaurantele din Suceava  pentru petrecerea dintre ani sunt ocupate în acest moment în proporţie de 50%. „Restaurantul nostru are o capacitate de 350-400 de persoane. Până în prezent, s-au înscris 120 de suceveni“, a precizat Cristian Câmpan, administrator. Majoritatea clienţilor au vârste cuprinse între 40 şi 50 de ani şi vin împreună cu alte cupluri de prieteni.

Administratorii sunt încrenzători că locurile vor fi ocupate în proporţie de 100%. Optimismul lor este argumentat şi de faptul că în noaptea dintre ani atmosfera va fi întreţinută de invitaţi de marcă şi că vor pregăti meniuri speciale. „Noi ne atragem clienţii cu meniuri tradiţionale româneşti“, a detaliat Raluca Pricop, ospătar.

Meniurile tradiţionale româneşti apar în oferta majorităţii localurilor. „Clienţii noştri sunt aşteptaţi cu un platou de aperitiv tradiţional. De asemenea, oferim rasol de pui cu hrean, sărmăluţe în cuib, friptură de porc împănată cu cârnaţi de casă, plus garnitură. Avem o ciorbă de cocoş cu tăiţei de casă. La desert oferim o salată de fructe cu îngheţată. Nu o să lipsească vinul casei, palinca dar şi afinata bucovineană. Toate acestea la preţul de 195 lei pe persoană“, a adăugat Raluca Pricop.

Pentru a-şi atrage clienţii, restaurantele oferă spectacole live susţinute de formaţii sau DJ. „Noi o să organizăm un Revelion tradiţional, o să avem o formaţie live, dar şi nişte grupuri de urători. Localul va fi ornat în spiritul sărbătorilor“, a completat Raluca Pricop.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite