Sucevenii care nu îşi curăţă zăpada vor fi amendaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dacă unii agenţi economici şi-au măturat în faţa magazinelor, pe alţii nici nu i-a interesat
Dacă unii agenţi economici şi-au măturat în faţa magazinelor, pe alţii nici nu i-a interesat

10 agenţi economici au fost sancţionaţi anul trecut. Unii comercianţi nici nu ştiu că sunt pasibili de amendă în cazul în care nu deszăpezesc spaţiile din preajma firmelor.

Sucevenii care nu îşi vor curăţa zăpada din faţa blocurilor sau caselor vor fi amendaţi cu sume între 500 şi 2.500 lei. Acest lucru este prevăzut în Hotărârea de Consiliu Local 289 din 20 noiembrie 2008, însă până în prezent niciun sucevean nu a fost amendat.

“Nu suntem pe principiul amendării. Oamenii noştri merg la asociaţie, vorbesc şi cu oamenii şi li se dau avertizări celor care nu îşi curăţă zăpada şi nu îndepărtează ţurţurii”, a explicat Lucian Harşovschi, viceprimarul Sucevei. 

După prima ninsoare, trotuarele din centrul municipiului arată de parcă în zonă nu ar locui nimeni. Foarte puţini suceveni au ieşit cu mătura şi lopata să îşi cureţe zăpada.

Chiar dacă nu au aplicat în această iarnă nicio amendă, anul trecut au fost amendaţi 10 agenţi economici cu suma de 2.500 lei fiecare pentru că nu şi-au curăţat zăpada din faţa sediului firmei.

Citiţi mai multe în Adevărul de seară de astăzi

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite