Suceava: Sucevenii îşi pot testa gratuit auzul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Suceava: Sucevenii îşi pot testa gratuit auzul
Suceava: Sucevenii îşi pot testa gratuit auzul

Sucevenii care au probleme cu auzul pot să se testeze gratuit la Policlinica Bethesda. Acţiunea se desfăşoară în cadrul campaniei mondiale de testare a auzului intitulată Hear the World - Auzi

Sucevenii care au probleme cu auzul pot să se testeze gratuit la Policlinica Bethesda. Acţiunea se desfăşoară în cadrul campaniei mondiale de testare a auzului intitulată Hear the World - Auzi Lumea, derulată de compania Audionova. Timp de trei luni, medici specialişti vor testa auzul sucevenilor cu aparatură de ultimă generaţie.

Campania de testare a auzului va dura până pe data de 15 noiembrie. Centrul provizoriu se află în Policlinica Bethesda, la etajul IV, camera 44. Cei care sunt interesaţi trebuie să se programeze sunând la numărul de telefon 0230.551.122, între orele 8.30-17.30. Testările vor fi efectuate în acelaşi interval orar, de luni până vineri.

Testarea este gratuită pentru adulţi şi pentru copii, însă pentru minorii sub 5-6 ani personalul specializat recomandă testarea auzului la un centru medical specializat din Bucureşti. Prin această campanie, Audinova doreşte să aducă la cunoştinţa populaţiei măsurile de prevenire a pierderii auzului.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite