FOTO Suceveanul care a tras cu puşca după ce l-au supărat amicii de pahar mai stă la răcoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marius Ursu se află în arest preventiv
Marius Ursu se află în arest preventiv

Judecătoria Suceava a aprobat cererea procurorilor de prelungire a măsurii de arestare preventivă ieri cu 15 zile. Marius Ursu a depus însă recurs ce a fost judecat azi la Tribunalul Suceava.

Judecătorii Tribunalului Suceava i-au respins recursul lui Marius Ursu, tânărul de 30 de ani care a tras cu puşca într-un apartament din Zamca. Acesta va rămâne încă 15 zile la răcoare după ce Judecătoria Suceava a aprobat cererea procurorilor.

Marius Ursu a primit mandat de arestare preventivă de 29 de zile

VEZI AICI IMAGINI CU PISTOLARUL MARIUS URSU

După o ceartă provocată pe fondul consumului de alcool, supărat că a fost scos afară din apartamentul unde petrecea alături de amici, bărbatul s-a întors cu puşca de vânătoare să se răzbune.

"Ulterior, acesta a revenit cu intenţia de a se răzbuna şi nemulţumit de faptul că nu a fost reprimit în apartament a executat două focuri de armă în uşa de acces, din care unul în zona yalei, iar după spargerea uşii, a pătruns în holul apartamentului şi a mai executat un foc în uşa de acces într-una din încăperi. Speriate de cele întâmplate, persoanele din apartament s-au ascuns, iar autorul a plecat din zonă pentru a nu fi identificat de organele de poliţie", au declarat reprezentanţii IPJ Suceava.

UPDATE FOTO Scos afară de la petrecere, s-a întors cu puşca să se răzbune

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite