Suceveancă tâlhărită în scara blocului de un minor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ieri seară o femeia a fost tâlhărită în scara blocului fiicei sale de către un puşti care i-a smuls sacoşa din mână şi a fugit cu portofelul ei.

Un minor de 17 ani este cercetat penal după ce aseară a atacat o suceveancă pentru a-i fura portofelul.

Conform poliţiştilor aseară, la ora 20.00, Antoaneta M., din municipiul Suceava, se afla în scara blocului unde locuieşte fiica sa, timp în care un tânăr necunoscut  i-a smuls din mână sacoşa în care avea cumpărăturile şi portmoneul. Deoarece sacoşa s-a rupt tânărul a luat de jos portmoneul căzut, după care a fugit.

În urma verificărilor întreprinse de către poliţişti, precum şi a faptului că suceveanca l-a recunoscut pe atacator într-un album al Poliţiei, aceştia au aflat că tânărul nu se află la prima sa abatere de acest fel, băiatul fiind cercetat pentru mai multe tâlhării ce au avut acelaşi mod de operare.

„Prejudiciul cauzat se ridică la suma de 300 lei. S-au dispus măsuri de identificare şi prindere a autorului, cercetările fiind continuate faţă de acesta pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie”, a declarat Gabrial Panţiru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite