Suceveancă jefuită pe stradă în timp ce se întorcea de la biserică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În timp ce a trecut pe lângă Autogara Suceava, femeia a observat că este urmărită de un bărbat. Hoţul s-a apropiat de ea din spate, deposedând-o de geanta ce o avea pe umăr, fără a o agresa fizic sau verbal. Victima susţine că avea în geantă suma de 23 lei şi trei chei.

Ieri seară, în jurul orei 21.30, Poliţia Municipiului Suceava a fost sesizată de o femeie care a declarat că a fost jefuită pe stradă. Anişoara P., de 43 ani, din localitate, se întorcea acasă de la biserică, în jurul orei 21.00, când a un bărbat necunoscut a deposedat-o de poşetă.

Cu ocazia audierii, partea vătămată a declarat că în jurul orei 21.00 a ieşit de la Mănăstirea Sf. Ioan, deplasându-se pe jos spre domiciliu. În timp ce a trecut pe lângă Autogara Suceava a observat că este urmărită de un bărbat de aproximativ 30 de ani. În momentul când a intrat pe strada I. G. Sbiera, neobservând alte persoane prin preajmă, bărbatul respectiv s-a apropiat de ea din spate, deposedând-o de geanta ce o avea pe umăr, fără a o agresa fizic sau verbal. Imediat după comiterea faptei, autorul a alergat în direcţia opusă celei din care a venit“, se arată într-un comunicat al IPJ Suceava. Femeia susţine că avea în geantă suma de 23 lei şi trei chei.

Cercetările sunt continuate de cadrele Biroului investigaţii criminale Suceava sub aspectul comiterii infracţiunii de „furt calificat“.


Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite