Sucevean fără permis de conducere prins la volanul unui autoturism burduşit cu ţigări

0
Publicat:
Ultima actualizare:

S-a constatat că tânărul nici măcar nu posedă permis de conducere, astfel că i s-au întocmit acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă şi conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Ieri seară, poliţiştii de frontieră din cadrul SPF Brodina au depistat în trafic, pe DJ 209 G, un autoturism marca VW Passat în care se afla Mihai S., în vârstă de 31 de ani.

Acesta nu s-a supus semnalelor regulamentare ale poliţiştilor de frontieră, fapt pentru care  s-a trecut la urmărirea autoturismului, folosindu-se semnalele acustice şi optice de avertizare, la scurt timp reuşindu-se reţinerea acestuia pe raza localităţii Straja. Deoarece tânărul transporta în autoturism ţigări de contrabandă, s-a luat măsura conducerii acestuia la sediul sectorului SPF Brodina, unde, în urma inventarierii, a fost descoperită cantitatea de 2.990 pachete de ţigări, marca Doina, de provenienţă R. Moldova“, a precizat comisarul Ilie Poroch-Seriţan, purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Suceava.
 
În urma verificărilor efectuate s-a constatat că tânărul nici măcar nu posedă permis de conducere, astfel că i s-au întocmit acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă şi conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de  conducere, acte ce urmează să fie înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi.

Întreaga cantitate de ţigări, în valoare de aproximativ 27.000 lei, a fost ridicată în vederea confiscării de către poliţiştii de frontieră suceveni, iar autoturismul a fost indisponibilizat la sediul SPF Brodina în vederea continuării cercetărilor.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite