Sucevean din Straja prins la frontieră cu 14.000 de pachete de ţigări de contrabandă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vasile P., în vârstă de 29 de ani, domiciliat în comuna Straja, a fost prins în timp ce transporta 13.820 pachete de ţigări marca Doina, de provenienţă  R. Moldova. Poliţiştii de frontieră i-au întocmit bărbatului acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.    

Poliţiştii de frontieră suceveni au depistat ieri seară, în apropierea frontierei de stat, în zona Brodina, pe direcţia localităţii Straja, aproximativ 14.000 de pachete de ţigări de contrabandă, în valoare de 125.000 lei, provenite din R. Moldova. Coletele voluminoase învelite în folie de plastic neagră au fost găsite în preajma unui bărbat.

În cadrul primelor cercetări s-a stabilit că cel în cauză se numeşte Vasile P., în vârstă de 29 de ani, domiciliat în comuna Straja. Totodată, în urma inventarierii coletelor s-a stabilit că acestea conţineau 13.820 pachete de ţigări marca Doina, de provenienţă  R. Moldova“, a precizat comisarul Ilie Poroch-Seriţan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Suceava.

Poliţiştii de frontieră i-au întocmit bărbatului acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, ce urmează a fi înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi.

Întreaga cantitate de ţigări a fost reţinută în vederea confiscării de către poliţiştii de frontieră suceveni.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite