Sucevean fugit de la locul unui accident, prins într-un autocar cu destinaţia Marea Britanie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un sucevean care a provocat, vineri dimineaţă, un accident în Vicovu de Sus, judeţul Suceava, şi a fugit a fost reţinut de poliţişti în Vatra Dornei, la peste o sută de kilometri de locul accidentului, suspectul fiind într-un autocar cu destinaţia Marea Britanie.

Potrivit IJP Suceava, vineri dimineaţă, la ora 05.42, un autoturism ce mergea pe DN 2 E în interiorul oraşului Vicovu de Sus, a lovit o căruţă condusă de un bărbat în vârstă de 57 de ani, după care şoferul a părăsit locul accidentului şi a abandonat autoturismul, transmite Mediafax.

În urma accidentului, căruţaşul a fost rănit uşor şi a fost transportat la spital.

Poliţiştii au stabilit în scurt timp că la volanul maşinii se afla un tânăr în vârstă de 21 de ani din oraşul Vicovu de Sus, iar în baza unor informaţii s-a stabilit că suspectul se află într-un autocar al unei firme de transport internaţional de persoane, în dreptul municipiului Vatra Dorne şi că intenţiona să părăsească ţara şi să ajungă în Marea Britanie.

Poliţiştii din Vatra Dornei l-au depistat pe tânăr în trafic, într-un autocar, după care l-au testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0,36 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cu ocazia verificării în baza de date, s-a constatat că tânărul nu deţine permis de conducere.

Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore şi este cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără să deţină permis de conducere şi părăsirea locului accidentului.

Suspectul a fost introdus în arestul IPJ Suceava, urmând ca sâmbătă să fie prezentat instanţei de judecată cu propunerea de arestare preventivă.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite