(UPDATE) Suceva: Accident rutier cu patru morţi şi o victimă încarcerată pe DN 2E

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accidentul s-a produs din cauza vitezei şi a ninsorii
Accidentul s-a produs din cauza vitezei şi a ninsorii

Poliţia şi pompierii suceveni au plecat acum jumătate de oră la locul unui accident tragic, din care doar un singur om a ieşit cu viaţă.

UPDATE, ORA 19.15: Medicii de la Urgente sunt rezervati in ceea ce priveste sansele de viata ale victimei ajunse la spital. Aceasta are fracturi de coaste, fracturi craniene si alte leziuni grave pe corp si se afla internata  la Terapie Intensiva.

UPDATE, ORA 18.00: Victima se află în drum spre Unitatea de Primire Urgenţe. Încă nu se ştie exact starea de sănătate a victimei, cert este că a pierdut mult sânge din cauza hemoragiei. După informaţiile neoficiale, leziunile sunt multiple.

UPDATE, ORA 17.50: Maşina implicată în sângerosul accident de la Berchişeşti este un Audi A3, din care nu a mai rămas mare lucru. "Cauza accidenteului este viteza excesivă şi neadaptarea acesteia la condiţiile de drum. Maşina a ieşit de pe sensul de mers  şi s-a izbit într-un copac, iar în urma accidentului au murit patru oameni" , a declarat Gabriel Panţîru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie, Suceava.

UPDATE, ORA 17.30: Porţiunea de drum este cunoscută ca fiind locul unde şoferii nu ţin cont de pericol şi conduc cu viteză. Drumul este bun şi drept, fără curbe iar viteza este primul motiv la care se gândesc poliţiştii momentan. Urmează să se facă expertiza maşinii pentru a se stabili cu câţi kilometri pe oră circula aceasta.

UPDATE, ORA 17.20: Poliţiştii spun că este vorba de un autoturism mic cu cinci locuri şi nu de un microbuz de persoane. Nici până la această oră cea de-a cincea victimă nu a ajuns la spital, ea fiind în continuare încarcerată. Cei de la Inspectoratul Situaţiilor de Urgenţă şi SMURD fac tot posibilul să transporte cât mai repede victima la spital.

Cinci victime, dintre care patru morţi şi o persoană încarcerată.

Acesta este bilanţul în urma unui grav accident de maşină, care a avut loc acum jumătate de oră, în jurul orei 16.30, pe DN 2E, pe raza comunei Berchişeşti, Suceava.

Cei de la descarcerare şi poliţia rutieră se află la faţa locului, încercând să salveze viaţa celei de-a cincea victimă.

Vom reveni cu amănunte.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite