Femeile pot învăţa cum să facă afaceri. Cele mai bune idei vor fi finanţate cu până la 10.000 de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Femeile pot învăţa cum să facă afaceri
Femeile pot învăţa cum să facă afaceri

Femeile din Suceava pot să participle la un program gratuit de formare în antreprenoriat, iar cele mai bune idei de afaceri pe care le vor propune vor fi finanţate cu sume între 1.000 şi 10.000 de euro.

Programul gratuit de formare în antreprenoriat se desfăşoară în cadrul proiectului “Antreprenoriatul la feminin”, care este derulat de SC European Project Consulting SRL în parteneriat cu Association Groupe ESSEC Paris, Camera de Comerţ şi Industrie a Municipiului București şi Asociaţia pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului Feminin.

Cursurile propuse au la bază modelul de antreprenoriat feminin dezvoltat cu succes în Franţa de Association Groupe ESSEC Paris.
Pentru a participa la program, femeile trebuie doar să propună idei de afaceri. Proiectul este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Pe parcursul a opt zile, participantele vor urma tot atâtea module de formare cu următoarele teme: motivaţie şi profil personal, strategia companiei – elaborare, strategia companiei – implementare, marketing - studii de piaţă, plan de afacere , modele de afaceri, comunicare şi legislaţie şi drept comercial.

Doar 32 de locuri de muncă vacante disponibile pentru suceveni

Înscrierea la cursuri se face prin intermediul Portalului proiectului accesibil la adresa www.antreprenoriatfeminin.ro.  În funcţie de ordinea inscrierii pe portal şi de disponibilitatea participantelor vor fi formate grupele de cursanţi. Fiecare grupă va avea maxim 20 de cursanţi.

Portalul are şi o secţiune de Consultanţă online, care va fi activă după începerea cursurilor şi unde participanţii vor putea discuta în timp real cu profesori francezi şi români în vedere realizării proiectului de afacere propus. Cursurile se vor finaliza cu certificat CNFPA şi diplomă de absolvire.

Proiectul se desfăşoară în regiunea Bucureşti–Ilfov, regiunea Nord Est (județele Iași, Botoșani, Neamț, Suceava, Bacău, Vaslui) și regiunea Sud Muntenia (județele Prahova, Dâmbovița, Argeș, Ialomiţa, Călăraşi, Giurgiu, Teleorman).

Rămâi pe suceava.adevarul.ro pentru ultimele ştiri din oraş.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite