Suceava: Viitorul hocheiului sucevean luptă în weekend într-un turneu naţional

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Timp de 3 zile pe gheaţa patinoarului artificial sucevenii au ocazia să vadă meciuri de calitate

Sucevenii iubitori de hochei pe gheaţă sunt aşteptaţi începând de vineri după amiază la Patinoarul Artificial din municipiu. Aici are loc ultimul turneu al campionatului naţional al juniorilor U 16 (sub 16 ani).

Competiţia care a fost amânată din cauza căderii masive de zăpadă de anul trecut reuneşte la start 4 echipe din Suceava, Bucureşti, Gheorghieni şi Galaţi. Pentru ziua de astăzi au fost programate partidele CSM Suceava-Progym Gheorghieni şi Steaua Bucureşti-Dunărea Galaţi.

Mâine partidele vor începe la orele 9 şi 11 şi vor pune faţă în faţă echipele Steaua-CSM Suceava, respectiv Progym-Dunărea. Duminică de la aceleaşi ore se vor bate pentru victorie tinerii hocheişti de la Progym cu Steaua şi CSM-Dunărea. Antrenorul echipei CSM Suceava, Constantin Curelaru spune că echipa pe care o conduce nu se poate compara cu celelalte 3 participante nici din punct de vedere valoric, dar nici financiar.

Din fiecare meci se învaţă câte ceva şi fiecare jucător din echipa noastră acumulează experienţă, lucru care-i va folosi pe viitor. Sper să avem parte de cât mai mulţi spectatori pentru că hocheiul este un joc dinamic şi interesant şi a devenit şi mai atractiv de când nu se mai joacă cu off-side la linia roşie”, spune Curelaru.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite