Suceava: Paula Seling va concerta la Suceava. Vezi aici ce mai poţi face în acest weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sucevenii care nu s-au hotărât încă ce vor face în acest weekend au posibilitatea să aleagă dintr-o multitudine de evenimente.

O sticlă de şampanie pentru sărbătoriţii zilei Floriilor

Sucevenii care poartă nume de flori, precum Florin, Florentina, Margareta, Lăcrămioara, dar nu numai, şi ajung duminică la primele ore la mall-ul de pe Lunca Sucevei vor primi gratuit o sticlă de şampanie. Acest cadou este valabil doar primilor 150 de sărbătoriţi care pot face dovada numelui pe care îl poartă legitimându-se cu buletinul.

Atelier de creaţie pentru copii

Piticii care vor să se distreze, să inventeze şi să coloreze sunt aşteptaţi mâine, începând cu ora 12.00, la atelierul de creaţie pentru copii de la mall-ul de pe Lunca Sucevei. Părinţii care vor să facă cumpărături îşi vor putea lăsa copiii liniştiţi să îşi facă noi prieteni.

„Pădurea Verde, Pădurea Neagră“

Sucevenii care vor să viziteze în acest weekend Muzeul de Ştiintele Naturii pot vedea aici şi expoziţia de desene şi fotografii „Pădurea Verde, Pădurea Neagră“. Cei interesaţi să viziteze expoziţia şi muzeul trebuie să scoată din buzunar 4 lei pentru adulţi şi 2,5 lei pentru copii.

Expoziţia „Fereastră spre cer”

În acest weekend sucevenii pot să viziteze expoziţia de icoane bizantine din cadrul mall-ului de pe Lunca Sucevei. Coordonat de Geanina şi Traian Chilimon, Cercul de pictură „Bizantin Art“ organizează a IV-a ediţie a expoziţiei în preajma Sărbătorilor Pascale. Cele 65 de lucrări sunt executate pe lemn, preponderent cu foiţă de aur, de către 30 de elevi, care au lucrat cu drag în puţinul lor timp liber. Intrarea este liberă.

De vorbă cu psihologul Ilinca Rusu

Sucevenii interesaţi de o şedinţă de consiliere gratuită se pot adresa psihologului Ilinca Rusu. Aceasta îi aşteaptă în fiecare joi, la ora 17.00, în librăria din mall-ul din Lunca Sucevei. La fiecare sfârşit de săptămână tema abordată de psihologul Ilinca Rusu este diferită, astfel că se acoperă o arie largă de probleme. Atmosfera este propice unor astfel de discuţii, printre cărţi şi mireasma ceaiurilor de plante naturale. Intrarea este gratuită.


Paula Seling şi Ovi în concert la Suceava

Sucevenii care vor să îi asculte live pe Paula Seling şi pe Ovi în concert au posibilitatea să o facă mâine seară. Cei doi artişti vor fi prezenţi pe scena clubului de la parterul Hălii Centrale, mâine, începând cu ora 22.00. Pentru a intra la concert sucevenii trebuie să scoată din buzunar 20 de lei pentru un bilet sau pot să îşi facă rezervări la numărul 0758.536.725. Acest concert face parte dintr-un turneu naţional al artiştilor „The Never Ending Tour“.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite