Suceava: Urmaşul lui Ştefan cel Mare, amendat cu 500 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Suceveanul care a cerut Statului Român, Moldova se judecă cu Guvernul, Preşedinţia şi Camera Deputaţilor.

Deoarece bunica lui i-a spus că el este "Urmaşul, urmaşilor lui Ştefan cel Mare", un tânăr sucevean a cerut acum doi ani revendicarea Moldovei ca fiind proprietate personală. Cornel Cernoschi a depus la Tribunalul Bucureşti mai multe acţiuni prin care stârneşte rumoare dar şi râsete.

Tânărul s-a prezentat, miercuri, la Tribunalul Bucureşti într-un proces  în care a chemat în judecată Senatul, Camera Deputaţilor, statul român Preşedinţia şi Guvernul, din 2007. El spune că revendică toată Moldova, "chiar şi Ţara Românească dacă se poate".

Acesta nu se opreşte aici: "Vreau să mi se revendice Moldova, dacă se poate şi cea de peste Prut nu-i nici o supărare, numai dacă se poate. Moştenirea este pe linie maternă, prin strămoşii mamei. Valoare aMoldovei este inestimabilă iar legea spune că jurisdicţiile speciale suint gratuite", a declarat Cornel Cernoschi.

Pentru că "a  recuzat instanţa cu rea-credinţă", el a fost amendat cu 500 de lei. Statul Român are de-aface cu o mare pierdere de timp şi bani, deaorece un astfel de proces costă  peste 1.500 de lei.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite