Suceava: Unde vă puteţi distra în acest weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Arte plastice, spectacole coregrafice, expoziţii, concerte, ateliere de creaţie şi teatru, acestea sunt doar câteva din evenimentele la care pot participa sucevenii în acest final de săptămână.

Îmbrăcăminte reciclabilă la mall
De azi şi până duminică, mall-ul din Lunca Sucevei îi aşteaptă pe suceveni la „Eco Trend“, o expoziţie de obiecte vestimentare create din materiale reciclabile, organizată de studenţii Facultăţii de Comunicare şi Relaţii Publice din cadrul Universităţii „Ştefan cel Mare“ Suceava. Duminică va fi organizată ad-hoc o competiţie pentru confecţionarea unor obiecte din materie reciclabile. În toate cele trei zile, pe un panou special, lângă expoziţia„Eco Trend“, clienţii mall-ului îşi pot scrie gândurile pozitive despre natură.

Cupa Cartierelor la fotbal
Începând de azi şi până pe 15 mai se va desfăşura ediţia a treia a „Cupei Cartierelor la fotbal“, competiţie destinată tinerilor din cele şapte cartiere ale municipiului Suceava, Burdujeni, Obcini, George Enescu, Mărăşeşti, Zamca, Centru şi Iţcani. Competiţia va avea loc pe terenul sintetic de la mall-ul din Lunca Sucevei, iar fiecare echipă va putea miza de-a lungul competiţiei pe un lot de maxim zece jucători, vârsta minimă de participare fiind 15 ani.

Festival de Literatură şi Artă
Sâmbătă şi duminică, la Suceava va avea loc prima ediţie a „Festivalului de Literatură şi Artă“, care se doreşte a fi un eveniment anual, cu impact local şi regional care să faciliteze accesul publicului la tendinţele actuale ale culturii contemporane pe plan naţional şi internaţional. În program sunt cuprinse un concert live multimedia, două recitaluri de poezie, o lansare de carte, un workshop de arte plastice şi un spectacol coregrafic.

Teatru la mall
Sâmbătă, de la ora 11.30, Compania de Teatru pentru Copii și Tineret „New Talents“ va prezenta piesa „Sarea în bucate“. Spectacolul va avea loc în mall-ul de la ieşirea spre Fălticeni, la etaj, în zona dedicată copiilor.
 
Concert în pub
Azi, începând cu ora 21:00, pub-ul de pe strada Mărăşeşti organizează un concert cu Grupul Noi, format din Iulia Mitrea şi Titus Constantin. Sucevenii interesaţi de muzica folk vor plăti câte 10 lei la intrarea în pub.
 
Club de lectură la bibliotecă
Azi, începând cu ora 18:00, la Biblioteca Bucovinei „I. G. Sbiera“ Suceava va avea loc o nouă întâlnire a clubului de lectură pentru copii „Prințul Fermecat“. Programul cuprinde lecturi, un atelier de scriere creativă şi critică şi trăznăi din copilărie.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite