Suceava: Un tânăr din Burla a fost omorât în Italia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ion Viorel Bandol în vârstă de 26 de ani a fost înjunghiat cu un cuţit de patru ori mortal într-o discotecă din Torino, în urmă cu aproximativ două săptămâni.

Tânărul era din comuna Burla şi plecase în Italia în urmă cu un an la sora sa mai mare. “Era un băiat foarte bun şi muncitor. Niciodată nu ne-a făcut probleme şi nu a avut de-a face cu Poliţia. Stătea cu mama lui Zamfira, deoarece părinţii erau despărţiţi”, ne-a spus Gheorghe Papuc, primarul comunei Burla.

Presa italiană relatează că tânărul ar fi fost omorât de alţi români din cauză că s-ar fi uitat prea mult la o fată din grupul acelora. În cursul zilei de astăzi, trupul neînsufleţit al tânărului ar trebui să ajungă acasă cu ajutorul surorii sale. “Fata cea mare din Italia a ajutat-o pe mamă să îl aducă acasă pe Ion. Azi ar trebui să ajungă, însă din păcate între patru scânduri”, a mai spus primarul comunei despre drama familiei burlene.

Potrivit presei italiene, Ciprian Ipate, de 20 de ani, l-ar fi înjunghiat pe Ion Viorel Bandol, alături de alţi doi complici arestaţi, iar doi cercetaţi în stare de libertate. Alţi tineri cunoscuţi ai băiatului susţin că agresorii ar fi tot din judeţul Suceava, mai exact alţi tineri din Rădăuţi. Mama îndurerată îşi aşteaptă acum singurul băiat pe care îl avea să îl ducă pe ultimul drum.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite