Suceava: Un sucevean s-a ales cu o amendă de 20.000 de lei pentru trafic de ţigări

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii suceveni au reuşit să-l prindă pe Florin G., în vârstă de 20 de ani din localitatea Solca în trafic în timp ce transporta ascunse în maşină peste 700 de pachete de ţigări.

În urma unui control în trafic pe DN 2 în Siret, ieri în jurul orei 18.00 poliţiştii de la Rutieră au oprit un autoturism condus de Adrian P. din municipiul Rădăuţi. În maşină se mai aflau Cezar D. de  30 ani, Liliana G. de 18 ani, ambii din Rădăuţi şi Florin G. de  20 ani din oraşul Solca.

„Procedându-se la controlul amănunţit al autoturismului, în panourile  laterale din spate, au fost găsite ascunse 738 pachete ţigări de provenienţă ucraineană, aparţinând lui FlorinG., pentru care nu deţinea documente de provenienţă”, a declarat Gabriel Panţiru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţia Suceava.

Ţigările în valoare de 3.690 lei au fost predate inspectorilor vamali din cadrul Direcţiei Judeţene pentru Accize şi Operaţiuni Vamale Suceava, care  au procedat la sancţionarea contravenţională a lui Florin G., cu amendă de 20.000 lei şi confiscarea cantităţii de ţigări.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite