Suceava: Un şofer cu 1,40 mg/l alcool pur în aerul expirat s-a izbit în maşina Poliţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Autoturismul poliţiştilor a fost acroşat în partea stângă spate de un altul, condus din sens opus de către Nicolai Ş., de 35 de ani, din comuna Ulma.

Ieri noapte, în jurul orei 23.30, o patrulă intercomunală din cadrul Posturilor de Poliţie Straja, Ulma și Brodina îşi executa serviciul de patrulare pe DJ 209 G, pe raza comunei Brodina. Autoturismul poliţiştilor a fost acroşat în partea stângă spate de un altul, condus din sens opus de către Nicolai Ş., de 35 de ani, din comuna Ulma.

Şoferul nu a păstrat o distanţă laterală suficientă faţă de autospeciala MAI, condusă regulamentar de agentul de poliţie, rezultând avarierea uşoară a celor două autoturisme. Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în cazul agentului de poliţie şi 1,40 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru Nicolai Ş.”, a precizat Gabriel Panţiru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Suceava.
 
Lui Nicolai Ş. i s-au recoltat şi probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal ce urmează a fi soluţionat procedural.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite