Suceava: Un şofer beat s-a ales cu dosar penal după ce a refuzat etilotestul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii din Dorneşti i-au întocmit dosar penal şoferului băut după ce acesta a provocat un accident grav şi a refuzat să fie testat pentru alcoolemie.

Ieri după amiază lucrătorii Postului de poliţie Dorneşti, au fost sesizaţi prin 112 de către Lucian M., care a fost implicat într-un accident rutier soldat cu pagube materiale, în apropierea podului de pontoane din comuna Dorneşti, că celălalt conducător auto implicat în accident se află sub influenţa băuturilor alcoolice. 

„Din cercetări s-a stabilit că Lucian M., în vârstă de 31 ani, din municipiul Rădăuţi, conducând autoturismul dinspre comuna Dorneşti către municipiul Rădăuţi, pe D.C. Dorneşti, a trecut peste podul de pontoane, iar la circa 20 de metri, pe sensul său de deplasare a pătruns  autoturismul condus de către CorneliuB., în vârstă de 45 ani,  din localitate, care circula din sens opus, intrând în coliziune frontală”, ne-a declarat Alin Botezatu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Suceava.

Lucian M. a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar Corneliu B., a refuzat testarea cu aparatul etilotest şi recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Astfel că poliţiştii i-au întocmit dosar penal.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite