Suceava: Un şofer beat fără permis de conducere s-a izbit cu maşina într-un pom

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şoferul care a intrat cu maşina într-un pom avea o alcoolemie peste limita legală. Foto arhivă
Şoferul care a intrat cu maşina într-un pom avea o alcoolemie peste limita legală. Foto arhivă

Ionuţ R. în vârstă de 21 de ani s-a urcat ieri la volanul maşinii aproape de miezul nopţii, sub influenţa băuturilor alcoolice şi a condus prin municipiul Rădăuţi în speranţa că poliţia nu-l va depista în trafic.

Şoferul turmentat, Ionuţ R. în vârstă de 21 de ani, domiciliat în comuna Muşeniţa, circula pe strada Bogdan Vodă din municipiul Rădăuţi, iar la un moment dat a pierdut controlul direcţiei de mers, a derapat pe gheaţă şi a intrat într-un copac de pe marginea drumului. Conducătorul auto a fost transportat de ambulanţă la Spitalul Municipiului Rădăuţi, unde s-a constatat ca nu necesită îngrijiri medicale.

„A fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,18 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar  ulterior i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. De asemenea la verificarea în baza de date s-a constatat că  Ionuţ R. nu deţine permis de conducere auto. În cauză s-a întocmit dosar penal care va fi soluţionat procedural”, a declarat Gabriel Panţiru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Suceava.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite