Suceava: Un şofer beat a intrat cu maşina în casa vecinului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dorin Spânu, şoferul autoutilitarei care a distrus casa vecinei sale din lcoalitatea Roşu se afla în stare de ebrietate când s-a produs accidentul.

În cursul nopţii precedente, în jurul orei 1.30 poliţia din Vatra dornei a fost sesizată prin 112 despre faptul că o maşină a intrat în casa unei localnice. Dorin Spânu, în vârstă de 42 de ani din comuna Roşu se afla la volanul unei autoutilitare, iar în timp ce încerca să parcheze maşina în curte a scăpat controlul asupra volanului şi a intrat cu autoutilitara în casa vecinei sale, Anghelina Spânu.

Martorii de la faţa locului declară că bărbatul era într-o stare de ebrietate prea avansată ca să distingă drumul spre casă şi că a greşit atunci când a încercat să parcheze în curtea vecinilor. Faţada casei familiei Spânu a fost făcută praf de şoferul beat. Dorin Spânu se află acum internat în spitalul municipiului Vatra Dornei cu multiple leziuni. "Şoferului i s-au recoltat probe biologice pentru a se stabili alcoolemia", a declarat gabriel Panţiru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Suceava.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite