Suceava: Un bărbat vrea să se arunce de la etajul patru al Spitalului Judeţean (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Barbatul nu vrea să intre în camera şi nici să coboare pe scara pompierilor.

UPDATE, ORA 17.00: Bărbatul a fost dat jos într-un final cu ajutorul poliţiei. Viceprimarul Lucian Harşovschi a ajuns şi el la faţa locului pentru a putea analiza situaţia.

UPDATE, ORA 16.50: Medicii infirmă faptul că bărbatul ar fi internat la spital şi spun că acesta se afla în vizită la o rudă. Reprezentanţii Primăriei spun că nu au mai întâlnit un gest atât de disperat în rândul celor care aşteaptă o casă. "Am avut de-aface cu greve în faţa Primăriei, greva foamei şi altele, însă niciodată cu o încercare de sinucidere. Cred că omul doreşte doar să atragă atenţia şi că nu se va arunca", a spus Lucian Harşovschi, viceprimarul Sucevei. Ultimele alocări de locuinţe au fost în luna decembrie cânt 90 de familii au primit case. Momentan sunt încă 80 de proiecte de construcţie pentru care Primăria a făcut licitaţia.

UPDATE, ORA 16.00: Pe bărbatul sinucigaş îl cheamă Adrian Aursulesei şi este din Suceava. Motivul pentru care s-a urcat la etajul patru şi vrea să se arunce în gol este faptul că Primăria nu-i dă casă. Acesta însă nu a spus dacă se află pe listele de aşteptare de la Primărie sau dacă vrea casă fără să facă vreun demers.

Un sucevean internat la Spitalul Judeţean "Sf. Ioan cel Nou" se află în acest moment la unul din geamurile de la etajul patru al clădirii şi ameninţă că se va sinucide. Pompierii au intervenit imediat şi au încercat să-l convingă pe pacient să renunţe la gândurile negre.

"Urmează să vină poliţia şi un negociator pentru al convinge să se dea jos de acolo. Nu ştim încă ce l-a determinat să iasă din salon pe geam şi să încerce să se sinucidă", a declarat Alin Găleată, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Situaţiilor de Urgenţe din Suceava.

Bărbatul nu doreşte să vorbească nici măcar cu cadrele medicale.

Vom reveni cu amununte!

Suceava



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite