Suceava: Un incendiu produs de un scurtcircuit i-a distrus munca de o viaţă (FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Asta a păţit un localnic din satul Doroteia, oraşul Frasin, căruia flăcările i-au mistuit o parte din casă, şura, adăpostul de animale, magazia de lemne, dar şi 14 oi.

Garda de intervenţie Gura Humorului, împreună cu Serviciile Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă ale localităţilor Frasin şi Stulpicani, au intervenit ieri dimineaţă cu patru autospeciale pentru localizarea şi stingerea unui incendiu izbucnit la gospodăria lui Gheorghe  L., din satul Doroteia, oraşul Frasin.


„La sosirea pompierilor ardeau violent acoperişul şi mansarda casei de locuit, şura, adăpostul de animale şi o magazie de lemne, existând pericolul de propagare la întreaga locuinţă şi la o gospodărie aflată în imediata apropiere”, a explicat Alin Găleată, purtătorul de cuvânt al ISU Suceava. Aproximativ trei ore s-au luptat pompierii cu focul până au reuşit să îl stingă, salvând o parte din casa localnicului şi locuinţa învecinată.

image
image

Au ars acoperişul casei, pe o suprafaţă de 100 metri pătraţi, mansarda, pe o suprafaţă de 40 metri pătraţi, şura şi adăpostul de animale, pe o suprafaţă de 130 metri pătraţi, magazia de lemne, pe o suprafaţă de 20 metri pătraţi, circa patru tone de fân şi 10 metri cubi lemne de foc. În incendiu au pierit 14 oi, însă din fericire nu s-au înregistrat victime omeneşti.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite