Suceava: Un ieşean a lovit cu autoutilitara o cireadă omorând cinci vaci şi rănind grav pasagerul din dreapta sa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şoferul nu consumase băuturi alcoolice. Foto arhivă
Şoferul nu consumase băuturi alcoolice. Foto arhivă

Ciprian S., de 23 ani, din comuna Tomeşti, judeţul Iaşi, conducea o autoutilitară, iar la intersecţia cu o uliţă a lovit o cireadă de vaci care a pătruns pe carosabil.

Ieri dimineaţă, în jurul orei 07.00, în interiorul localităţii Oniceni, comuna Forăşti, pe DN 2, a avut loc un grav accident rutier soldat cu rănirea gravă a unui pasager şi moartea mai multor vaci.

Potrivit poliţiştilor care au ajuns la faţa locului accidentului, Ciprian S., de 23 ani, din comuna Tomeşti, judeţul Iaşi, conducea o autoutilitară, iar la intersecţia cu o uliţă a lovit o cireadă de vaci care a pătruns pe carosabil. Animalele erau supravegheate de Ion T., Irimia G. şi Ioan T., toţi localnici.
 
În urma impactului a rezultat moartea unui număr de cinci bovine şi rănirea gravă a pasagerului Valerică B., de 44 ani, din comuna Leţcani, judeţul Iaşi, care necesită circa 35 zile de îngrijiri medicale.

Conducătorul autoutilitarei a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Citiţi şi: Un şofer sucevean beat, cu permisul de conducere suspendat, a intrat cu TIR-ul în casa unui ieşean (UPDATE) (FOTO)

Minorul "pericol public" din Fălticeni, faţă în faţă cu judecătorii suceveni (UPDATE)

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite