Suceava: Un bărbat s-a ales cu capul spart după ce a primit o palmă peste faţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Animaţi de aburii alcoolului şi de un conflict mai vechi, doi bărbaţi din comuna Breaza s-au certat ca la uşa cortului în faţa unui bar din localitatea, apoi s-au luat la palme. Unul dintre ei s-a ales şi cu capul spart după ce a căzut pe treptele barului.

Poliţiştii din Câmpulung Moldovenesc  au fost sesizaţi ieri la 16.30 de medicii spitalului din municipiu despre un pacient care a fost adus de ambulanţă în stare gravă şi care a fost diagnosticat cu „T.C.C. şi otoragie urechea stângă”. Personalul medical a stabilit că aceaste răni sunt o urmare a unei agresiuni şi au decis să-l transfere la Spitalul Judeţean Sf. Ioan cel Nou Suceava.

„ În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că pe 20 aprilie între victimă şi Mihai H. de 24 ani din comuna Moldova Suliţa, a avut loc o discuţie contradictorie la un bar din satul Breaza de Sus, comuna Breaza”, a declarat Gabriel Panţiru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Suceava.
 
În dimineaţa următoare, Gheorghe B. s-a dus la acelaşi bar şi a consumat băuturi alcoolice, iar în jurul orei 09.30 în local a intrat şi Mihai H. care i-a cerut explicaţii cu privire la discuţiile purtate în seara precedentă. La un moment dat Mihai H. l-a scos afară din bar pe Gheorghe B., pe care l-a lovit o singură dată cu palma peste faţă, cel din urmă lovindu-se în cădere la cap de una dintre trepte.

„În funcţie de rezultatul cercetărilor şi al examinării medico-legale se va dispune procedural”, a mai spus purtătorul de cuvânt.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite