Suceava: Un bărbat din Vatra Dornei şi-a dat foc din cauza geloziei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce s-a certat cu soţia a hotărât că nu mai are pentru ce trăi şi şi-a dat foc în propria casă.

După ce au fost chemaţi poliţiştii, în jurul orei 17.00, pentru a aplana conflictele dintre cei doi soţi, iar situaţia părea să fie sub control, Gheorghe N. s-a închis în casă şi a dat foc locuiţei.

“La faţa locului s-au deplasat poliţiştii care au stabilit că pe fondul consumului de băuturi alcoolice şi a geloziei, Gheorghe N. s-a certat cu soţia şi ameninţă că va da foc autoturismului şi locuinţei. Poliţiştii au aplanat conflictul, dar la scurt timp Gheorghe N.  s-a închis în locuinţă şi s-au observat flăcări ca urmare a declanşării unui incendiu”, au explicat reprezentanţii IPJ Suceava.

Poliţiştii au anunţat imediat pompierii militari care au ajuns imediat la faţa locului cu două autospeciale şi un echipaj SMURD. “La sosirea echipajului de pompieri ardea acoperişul  şi mansarda casei pe o suprafaţă de 72 mp cu pericol de propagare la parter şi la 2 case vecine”, a explicat Alexandra Ioana Istrati, purtătorul de cuvânt al ISU Suceava.

Pompierii au reuşit ca în aproximativ două ore să stingă incendiul în urma căruia au ars acoperişul casei, pereţii mansardei, mobilierul şi obiecte de uz casnic, în valoare de aproximativ 30.000 de lei. Cadavrul bărbatului a fost găsit la etajul casei carbonizat parţial.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite