Suceava: Un bărbat de 80 de ani a murit înecat în timp ce pescuia la copcă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Toader Maftei, un bătrân în vârstă de 80 de ani din comuna Dolhasca a murit sâmbătă după amiază în timp ce pescuia la copcă pe iazul din curtea sa.

Nepotul bărbatului în vârstă de 80 de ani care a murit în timp ce pescuia pe iazul din curtea sa, Ional A. a anunţat poliţia ieri dimineaţă despre faptul că bunicul său a dispărut de la domiciliu sâmbătă şi nu s-a mai întors.

Cu ocazia cercetărilor, pe gheaţa iazului din curtea persoanei dispărute au fost găsite urme de încălţăminte, iar într-un capăt al iazului gheaţa era spartă, rudele lui Toader Maftei declarând că în ziua precedentă gheaţa nu era spartă în acel loc, fiind posibil ca persoana dispărută să fi căzut în iaz, având în vedere că aceasta obişnuia să spargă gheaţa pe iaz pentru a prinde peşte.

La faţa locului s-au deplasat şi lucrători din cadrul Detaşamentului de Pompieri Fălticeni, ocazie cu care Toader Maftei a fost găsit înecat în iazul proprietate situat în grădina din apropierea locuinţei. Cadavrul nu prezenta semne de violenţă, urmând ca după efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzelor producerii decesului să se dispună procedural.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite