Suceava: Ultima zi de târg în parcare la mall (FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sucevenii care încă nu au apucat să meargă și să facă cumpărături mai au ocazia astăzi, pâna diseară la ora 21.00.

Cîrnați, caltaboși, șuncă afumată, brânză de vaci, burduf, caș dulce, urdă și tot felul de produse din carne de porc și lapte.

Aici, la Târgul de Toamnă puteți găsi toate bunătățurile dintr-o bucătărie tradițională. Toți sucevenii care nu au avut timp în primele două zile de tîrg să ajungă să facă cumpărături mai au o șansă astăzi, duminică.

image

Vânzătorii cu produse făcute în casă își vând marfa pâna la ora 21.00, după care își strâng tarabele. "Cașul diferă de la un om la altul, la unul e mai tare, la altul e mai zemos și mai dulce, la altul prea gumant. Cel mai căutat este cel zemos, deoarece merge bine cu roșii", spune Maria Vârcu, producator.

image

Aceasta are acasă cinci vaci și spune ca are clienți fideli zilnic care îi cumpără produsele, chiar și la țară. La taraba vecină, puiul de porc  din coteț stă cuminte cu un mar în gură, pe un platou, în timp ce vizitatorii îl admiră cu ochi lacomi.

image

"Carnea noastra este afumată sub pamânt, iar cârnații au îngrediente naturale secrete care le dau un gust foarte bun și aromat. Fiecare are voie sa guste din fiecare produs, ca sa vadă cum e. Așa se decid mulți să cumpere, din cei care au venit doar să se uite", spune Ecaterina Filip, producator.

image

Dacă mulți se satură doar din gustat, unii fac rând la teascul de unde curge într-o caldare mustul proaspat. Pentru o degustare de
acest gen, costă însa 2 lei păhăruțul.

image
image
Suceava



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite