Suceava: Trotuarul care arată ca o arătură

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mamicile şi persoanele în scaune cu rotile trebuie să ajungă în mijlocul străzii pentru a ocoli locul descoperit

Un adevărat loc pentru cultivat porumb sau legume şi-a făcut apariţia pe strada Corneliu Coposu de pe Obcini, unde un întreg trotuar a fost demontat şi lăsat ca o parcelă arată.

Sucevenii trebuie să ajungă în mujlocul străzii pentru a ocoli “trotuarul” iar locatarii blocului sunt nevoiţi să se împiedice de muntele de dale clădite în faţa uşii.

“Nu ştiu ce vor să facă aici, nu cred că vor să schimbe dalele, sunt destul de bune iar dacă voiau să o facă trebuiau să se grăbească, să termine în câteva ore, nu să lase aşa. Măcar dacă încărcau mizeria şi le luau din faţa uşii de la intrare, aproape nu ai pe unde trece”, mărturiseşte Ştefan Neagu, localnic.

Copiii din căruţ ajung printre maşini
Cea mai mare problemă o au persoanele care circulă în căruţurile cu rotile şi mămicile cu căruciorul, deoarece trebuie să-şi pună viaţa în pericol şi să intre pe banda de circulaţie.

“Dacă vine o maşină cu viteză poate să intre în tine, să ocoleşti blocul nu ai cum deoarece este îngrădit prin spare, singura soluţie este să traversăm strada din timp la prima trecere şi apoi să o traversăm înapoi la următoarea”, povesteşte Florentina, mama unui copil mic de la unul dintre geamurile blocului.

Cu toate nemulţumirile sucevenilor, necazul lor abia a început, deoarece reprezentanţii primăriei spun că în acel loc se vor face săpături pentru înlocuirea unei conducte, chiar dacă în toamnă, pe acelaşi tronson s-au realizat acelaşi gen de lucrări.

Suceava



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite