Suceava: Trei tineri prinşi în apropierea frontierei cu ţigări de contrabandă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii au găsit în zona în care a fost reţinut Lucian B. opt colete ce conţineau 3.936 pachete de ţigări marca Doina, de provenienţă Republica Moldova.

Astă-noapte, puţin după ora 00.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Vicov au depistat, cu ajutorul aparaturii de termoviziune, un grup de persoane ce se deplasa pe dinspre Ucraina spre teritoriul românesc. Ce le-a atras atenţia poliţiştilor de frontieră au fost coletele voluminoase pe care aceştia le cărau.

În urma acţiunii poliţiştilor de frontieră s-a reuşit depistarea şi reţinerea lui Lucian B., în vârstă de 21 de ani, domiciliat în localitatea Vicovu de Sus, celelalte persoane reuşind să fugă, folosindu-se de întuneric şi terenul accidentat”, a precizat Ilie Poroch-Seriţan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Suceava.

Poliţiştii au găsit în zona în care a fost reţinut tânărul opt colete ce conţineau 3.936 pachete de ţigări marca Doina, de provenienţă Republica Moldova.

Citiţi şi: Suceava: Arădean prins cu maşina burduşită cu ţigări în urma unui control în trafic

Suceava: Tânăr din Straja prins cu 4.000 de pachete de ţigări de contrabandă

 
Cu ocazia cercetărilor, au mai fost identificaţi ca făcând parte din grupul infracţional Viorel H., în vârstă de 19 ani, Ionuţ S., de 20 de ani, ambii din localitatea Voitinel, şi Vasile M., în vârstă de 21 de ani, din oraşul Vicovu de Sus.

Poliţiştii de frontieră le-au întocmit persoanelor în cauză acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trecere ilegală a frontierei de stat şi contrabandă în formă agravantă, acte ce urmează să fie înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi în vederea atribuirii numărului unic”, a explicat Ilie Poroch-Seriţan.

Întreaga cantitate de ţigări, în valoare de 27.552 lei, a fost reţinută în vederea confiscării de către poliţiştii de frontieră suceveni. 

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite