Suceava: Trei mămici au sechestrat o bătrână şi i-au furat hainele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În noaptea dintre zilele de 3 şi 4 iunie poliţiştii din Horodnicul de Jos au fost puşi în faţa unei fapte inedite după ce au aflat că persoanele care au jefuit şi sechestrat o bătrână erau de fapt viitoare mămici.

Trei tinere din Vicovul de Jos şi Suceviţa, cu vârste cuprinse între 17 şi 21 de ani sunt acuzate de poliţişti pentru târlhărie şi lipsire de libertate. În seara zilei de 3 spre 4 iunie acestea au sechestrat o femei în vârstă de 80 de ani din localitatea Horodnicul de Jos, care locuia singură şi i-au furat 140 de lei şi haine. În urma evenimentelor bătrâna a fost dusă la spital şi medicii au decis că are nevoie de cinci sau şase zile de spitalizare.

Potrivit anchetatorilor din cadrul judecătoriei Rădăuţi, unde a fost deschis dosarul în cazul tinerelor mămici, poliţiştii nu au putut să le aresteze ci doar să le interzică să părăsească localitatea pentru 30 de zile din cauză că tinerele de 17 ani şi cea de 21 erau însărcinate. Ba mai mult cea de 20 de ani are un copil de 8 luni în îngrijire, fiind proaspătă mămică şi ea. Se pare că acestea şi-au recunoscut fapta în faţa oamenilor legii.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite