Suceava: Trei contrabandişti prinşi în timp ce încercau să introducă în ţară 15 baxuri cu ţigări

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii de frontieră au fost nevoiţi să folosească armamentul din dotare, fiind tras un foc de armă în plan vertical.

Ieri seară, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brodina au observat cu ajutorul aparaturii de termoviziune, în apropierea graniţei, pe teritoriul României, un grup de persoane care transporta mai multe colete voluminoase.

Persoanele în cauză au fost somate verbal de poliţiştii de frontieră, însă au ignorat avertismentul şi au încercat să fugă, profitând de întuneric şi terenul împădurit. Poliţiştii de frontieră au fost nevoiţi să folosească armamentul din dotare, fiind tras un foc de armă în plan vertical”, a informat Ilie Poroch-Seriţan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Fontieră Suceava. Astfel, au fost reţinuţi cetăţenii români Vasile P., de 36 de ani, din municipiul Suceava, Costel L., de 32 de ani, din Câmpulung Moldovenesc, şi Ovidiu C., de 29 de ani,  domiciliat în comuna Bosanci.

Poliţiştii de frontieră au descoperit 15 baxuri ce conţineau 6.720 pachete de ţigări mărcile „Viceroy” şi „Doina”, de provenienţă Republica Moldova. Celor trei li s-au întocmit acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trecere ilegală a frontierei de stat şi contrabandă în formă agravantă, acte ce urmează să fie înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi în vederea atribuirii numărului unic.

Întreaga cantitate de ţigări, în valoare de 47.800 lei, a fost reţinută în vederea confiscării de către poliţiştii de frontieră suceveni.

Citiţi şi: Doi ucraineni băuţi, reţinuţi cu ajutorul termoviziunii de poliţiştii de frontieră suceveni

Suceava: Prins după ce „a vândut” o minoră pentru a fi exploatată sexual

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite