Suceava: Tone de haine şi mâncare pentru victimele apelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

 Sucevenii nu au rămas indiferenţi la drama bucovinenilor care au trecut prin coşmarul inundaţiilor în urmă cu două săptămâni. La unul dintre centrele de colectare de ajutoare pentru sinistraţi, cel din parcarea de la Carrfour, oamenii au donat de la electrocasnice până la paste făinoase.

„S-au strâns două frigidere, un aragaz, un televizor şi o cantitate destul de mare zahăr, orez, ulei, sare, paste făinoase, dar şi multe haine“, a declarat Nelu Todireanu,  preşedintele Fundaţiei „Ana“, care se ocupă cu strângerea de ajutoare.

Sucevenii care s-au gândit  la suferinţa celor afectaţi de inundaţii au mai donat pături, plapume, perne şi încălţăminte pentru adulţi şi copii. La centrul de colectare de lângă magazinul Kaufland s-au strâns într-o săptămână mai multe sacoşe cu haine. 

„Au venit oameni, dar nu prea mulţi. Probabil că nu se ştie că aici strângem ajutoare. Am strâns 10-15 sacoşe, mai mult cu haine pe care urmează să le duc la Odorhei. Acolo în localitate voi merge din uşă în uşă şi voi vedea ce familii au nevoie de ele“, ne-a declarat Ilyas Mehmet, administrator.

Zilele trecute, câteva camioane încărcate cu opt tone de ajutoare pentru sinistraţi, trimise de Poşta Română, au ajuns în localităţile din judeţ afectate de puhoaie.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite