Suceava: Temperaturile scăzute au afectat reţeaua electrică din localitatea Iacobeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sucevenii vor mai îndura frigul încă două zile, după cum anunţă meteorologii
Sucevenii vor mai îndura frigul încă două zile, după cum anunţă meteorologii

Zeci de suceveni au ajuns la spital în ultimele patru zile cu fracturi, entorse şi dislocări de şold. În rândul persoanelor fără adăpost s-au înregistrat patru decese din cauza temperaturilor scăzute.

Zăpada şi temperaturile scăzute din ultimele zile au afectat sucevenii.  Cea mai gravă situaţie s-a înregistrat în cursul nopţii precedente într-o localitate suceveană. „Condiţiilor meteo defavorabile din cursul nopţii trecute au afectată parţial funcţionarea reţelei de distribuţie a energiei electrice ce alimentează localitatea Iacobeni din judeţul Suceava”, a declarat Sorin Munteanu, purtător de cuvânt al E-ON Moldova. 

Timp de 12 ore, localnicii din Iacobeni au stat în beznă la minus 21 de grade Celsius, până în jurul prânzului, când la ora 10.30 muncitorii de la electrica au reuşit să remedieze defecţiunile. În municipiu s-au înregistrat 20 de accidentări ale persoanelor care au aluncat pe gheţă, au fost intrenaţi patru oameni cu degerături şi s-a înregistrat patru desces din cauza termperaturilor scăzute.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite