Suceava: Taxă de salubritate şi pentru sucevenii care trăiesc în străinătate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul oraşului Suceava, Ion Lungu, a declarat că şi sucevenii plecaţi în străinătate trebuie să plătească această taxă.

Primarul Sucevei a declarat că taxa de salubritate ar trebui plătită şi de către sucevenii plecaţi la muncă în străinătate. Aceasta face apel la populaţie să-şi plătească această taxă mai ales că în momentul de faţă se încasează doar 60% din cât ar fi trebuit să se încaseze normal. Mulţi dintre sucevenii plecaţi în străinătate au apartamentele închiriate.”Fac un apel la suceveni să nu mai caute tot felul de tertipuri, că în apartament nu locuiesc şapte, ci cinci, că vara nu stau în apartament sau că de 3 ani nu mai stau în România. Dacă vor să fie cosit gardul în faţa blocului, dacă vor să ridicăm deşeurile la timp, trebuie să plătească această taxă”, a declarat Ion Lungu primar Suceava.

El a spus că acest lucru este valabil şi pentru sucevenii care lucrează în străinătate. „Ei sunt arondaţi la acel bloc, se bucură de spaţiile verzi din acel bloc, au garduri vii în faţa blocului”, a declarat Lungu.
Primarul a spus că în Suceava se percepe una dintre cele mai mici taxe de salubritate şi anume  2,5 lei/lună/persoană, faţă de 5 lei în Botoşani şi Bacău sau 7 lei în Bihor.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite