Suceava: Sechestrat şi ameninţat cu moartea pentru ţigări (UPDATE, VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Victima a fost lovită cu o rangă peste picioare după care a fost forţată să urce în maşina agresorilor.

Update ora 14.30 Cei patru tineri au fost aduşi azi dimineaţă în faţa instanţei judecătoreşti din Rădăuţi. În urma deliberării, magistraţii au hotărât ca Ioan Ilaş, Alexandru Galan, Sergiu Schipor şi Ioan Bahnean să fie cercetaţi în stare de libertate cu interdicţia de a părăsi localitatea.

Tânărul sechestrat, Constantin Schipor spune că nu-i cunoaşte pe cei patru şi că aceştia ar fi venit la el acasă şi l-ar fi privat de libertate pentru nişte pachete de ţigări.

"Îi ştiu doar din vedere. Nu ştiu de ce credeau ei că aş avea ascunse la mine acasă baxuri de ţigări", ne-a spus Constantin Schipor, victima celor patru vicoveni.

CEI PATRU AGRESORI LA JUDECĂTORIA RĂDĂUŢI

Citiţi întreaga poveste a sechestrării în Adevărul de seară de mâine.

Un tânăr din Vicovu de Sus a fost sechestrat de patru indivizi. Doi dintre aceştia şi-au lovit victima cu o rangă peste picioare şi au urcat-o cu forţa în maşina lor.
Gheoghe S de 58 de ani din oraşul Vicovu de Sus a anunţat luni la 112 că fiul său, Constantin S. de 24 de ani, în timp ce venea spre casă cu maşina a fost acostat de patru persoane care l-au lovit şi l-au urcat într-o altă maşină. Bărbatul a povestit poliţiştilor care au ajuns la domiciliul său că în jurul orei 10.30, patru persoane necunoscute au intrat în curtea casei şi l-au întrebat unde este fiul său. Acestea l-au ameninţat pe bărbat spunându-i că băiatul lui va avea de suferit.

În urma cercetărilor făcute de poliţişti, în jurul orei 12.15 a fost găsit în trafic un autoturism în care se aflau unul dintre agresori, dar şi victima. Astfel s-a stabilit că luni la ora 11 şi 15 minute, trei tineri din Vicovu de Sus şi unul din Vicovu de Jos au blocat în trafic maşina condusă de victimă. Unul dintre agresori l-a tras pe tânăr din maşină şi l-a lovit cu o rangă peste picioare. Împreună cu un alt tânăr l-au urcat forţat pe acesta în autoturismul cu care se deplasau. După ce şi-au plimbat victima cu maşina aproape o oră prin Vicovu de Sus, trei dintre indivizi au rămas la domiciliul unuia dintre ei. Al patrulea tânăr a fost prins de poliţişti cu victima în maşină.

Marţi în urma cercetărilor efectuate de oamenii legii au fost identificaţi şi ceilalţi trei tineri.„ În urma probelor administrate, toţi cei patru suspecţi sunt cercetaţi pentu comitera infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal”, a precizat Gabriel Panţiru, purtător de cuvânt al IPJ Suceava.
Unul dintre aceştia este suspect şi de comiterea infracţiunii de conducere pe drumurile publice cu permisul de conducere suspendat.

Cei patru suspecţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore urmând a fi prezentaţi la Judecătoria Rădăuţi cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite