Suceava: Tânăr din Straja prins cu 4.000 de pachete de ţigări de contrabandă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii de frontieră suceveni l-au depistat şi reţinut pe Vasile C., de 23 de ani, în timp ce transporta peste frontiera de stat peste  4.000 de  pachete de ţigări de contrabandă în valoare de peste 25.000 lei.

Tânărul a fost surprins ieri de poliţiştii de frontieră din cadrul SPF Brodina în timp ce transporta împreună cu alte două persoane mai multe colete voluminoase. La vederea poliţiştilor cei trei au luat-o la fugă în pădure, numai Vasile C. fiind prins de poliţişti.

„În zona unde a fost reţinut bărbatul, s-au descoperit trei colete voluminoase ce conţineau 4230 pachete  de ţigări marca Doina, de provenienţă R. Moldova”, a explicat Ilie Poroch-Seriţan, purtătorul de cuvânt al IJPF Suceava.

Poliţiştii de frontieră i-au întocmit tânărului acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunilor  de trecere ilegală a frontierei de stat şi contrabandă în formă agravantă, acte ce urmează să fie înaintate  Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi în vederea  atribuirii numărului unic, iar ţigările i-au fost confiscate.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite