Suceava: Tânăr din Hunedoara, arestat la Suceviţa pentru contrabandă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii au descoperit în maşina lui Adrian V. 17.920 pachete de ţigări cu timbru de Federaţia Rusă, în valoare de 161.280 lei.

Ieri, la ora 08.30, un echipaj de poliţie din cadrul Poliţiei Rădăuţi a oprit pe raza comunei Suceviţa un autoturism condus de Adrian V., de 28 ani, din Orăştie, judeţul Hunedoara. În urma controlului, în interiorul autovehiculului au fost identificate 17.920 pachete de ţigări cu timbru de Federaţia Rusă.


„Pe parcursul audierilor, suspectul a declarat că a cumpărat întreaga cantitate de ţigări de la persoane necunoscute, la intersecţia DN 2E cu DJ 178F. Suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, urmând a fi prezentat Instanţei de Judecată cu propunere de arestare preventivă”, a declarat Gabriel Panţiru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Suceava.


Autoturismul hunedoreanului a fost indisponibilizat, iar întreaga cantitate de ţigări, în valoare de 161.280 lei, a fost confiscată de poliţişti.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite