Suceava: Tâlhărit de 2.000 de lei de colegii de pahar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii  infracţiunii de tâlhărie.

Ieri, la ora 10.30, Poliţia oraşului Gura Humorului a fost sesizată despre comiterea unei tâlhării pe raza localităţii Capu Codrului.

Gheorghe B., de 50 ani, din comuna Păltinoasa, a spus poliţiştilor că în seara zilei de 30 noiembrie, în timp ce se deplasa pe o uliţă din localitatea Capu Codrului, comuna Păltinoasa, a fost acostat de doi indivizi. Constantin C., de 40 ani, din localitate, şi o a doua persoană l-au lovit cu pumnii şi picioarele pe Gheorghe B., după care i-au sustras din buzunarul hainei suma de 2.000 lei.

Cei trei s-au certat, iar victima a plecat cu banii
 
Cu ocazia cercetărilor s-a stabilit că în seara respectivă, între orele 17.00- 20.00, Gheorghe B. a jucat cărţi pe bani împreună cu Constantin C. şi Sorin T. la un bar din localitatea Capu Codrului. Cei trei au consumat băuturi alcoolice, s-au certat, iar Gheorghe B. a luat banii şi a plecat la domiciliu. „Acesta a fost ajuns de o maşină din care a coborât Constantin C., care, împreună cu o persoană necunoscută, l-au lovit cu pumnii şi picioarele. Mai apoi, cei doi i-au sustras din buzunarul hainei suma de 2.000 lei”, a declarat Gabriel Panţiru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava. 
 
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii  infracţiunii de tâlhărie, urmând a se  stabili cu exactitate împrejurările comiterii faptei şi a participaţiei autorilor. 

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite