Suceava: Sucevenii care nu îşi fac curat în faţa porţii vor fi amendaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Până la 500 de lei amendă riscă sucevenii care nu îşi fac curat în faţa casei şi aruncă gunoaiele unde apucă.

Sucevenii care nu îşi vor face curăţenie în faţa porţii sau vor arunca gunoaiele în alte locuri decât cele special amenajate vor risca să primească amenzi usturătoare de la reprezentanţii primăriei.

Conducerea administraţie locale sucevene atrage atenţia sucevenilor că sunt obligaţi să îşi facă curăţenie în preajma locuinţelor în care locuiesc, să o întreţină şi să arunce resturile din gospodării doar în locurile special amenajate.

“Mi se pare foarte bine. Nu se poate ca primăria să vină să le strângă mizeria din faţa porţii, iar cei care o aruncă unde apucă merită să facă muncă în folosul comunităţii, pe lângă o amendă bună”, ne-a spus Ioana Macovei, asistentă.


Reprezentanţii primăriei susţin că au găsit depozitări ilegale de gunoaie  pe malul stâng al râului Suceava, în amonte de Bazar, poliţiştii comunitarii fiind pe urmele celor care fac aceste lucruri.

Aceştia şi locuitorii de la casele din Iţcani şi Burdujeni-sat, care nu fac curăţenie în faţa gospodăriilor şi nu întreţin şanţurile de scurgere a apei, dar şi sucevenii din oraş care nu îşi fac curăţenie vor fi  amendaţi cu până la 500 de lei.

„Nu ne face nici o plăcere, dar nu avem altă soluţie, dacă vrem să păstrăm curăţenia în municipiul Suceava. Datoria municipalităţii este de a asigura salubritatea, iar cea a cetăţenilor de a ne ajuta să păstrăm”, a explicat Ion Lungu, primarul Sucevei.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite