Suceava: Strada Cernăuţi, gata în proporţie de 80%

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Edilul şef al municipalităţii zoreşte constructorii pentru a termina lucrările de asfaltare pe străzile unde muncitorii au început deja să plombeze.

Starea drumurilor din municipiul Suceava nu mai reprezintă o srupriză pentru şoferii care trec prin oraş. Oamenii s-au obişnuit cu gropile, cozile interminabile şi praful gros, însă ambuteiajele sunt cele care pun capac nervilor şoferilor.

„Dacă tot vrea să facă bine să le facă pe rând nu pe toate odată şi noi să nu mai facem câte două ore de la intrare în Suceava până în centru”, a declarat Manuel Tătaru, şofer.

Străzile care utrmează a fi asflatate sunt bulevardul George Enescu, Zamca şi strada Nicolae Bălcescu. Cel mai râvnit drum din Suceava, strada Cernăuţi, este gata în proporţie de 80%, a anunţat primarul oraşului, Ioan Lungu.

Acesta face legătura între cartierele Iţcani şi Centru. Pentru a nu mai îngreuna şi mai mult traficul şi aşa sugrumat de zecile de şantiere, contructorii vor fi nevoiţăi să lucreze în unele zone din municipiu şi noaptea pentru a readuce la forma iniţială starea drumului. 

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite