Suceava: Start la titularizare!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Concurenţii încep astăzi probele practice, vocaţionale, tehnice, sportive şi informatice.


Peste 1.100 de candidaţi s-au înscris în acest an la titularizare pentru a obţine un post în cadrul unităţilor şcolare din judeţul Suceava.

Comparativ cu anul trecut numărul posturilor titularizabile scoase la concurs în acest an de IŞJ Suceava reprezintă doar o treime faţă de cel de anul trecut. 

La concursul de anul trecut, IŞJ a scos la titularizare 355 de posturi, spre deosebire de anul acesta, când numărul de catedre este de 131 de posturi titularizabile. Pe lângă acestea mai există  402 posturi netitularizabile complete şi 446 incomplete.

Concurenţa cea mai mare este în acest an la învăţători, limba română, engleză, istorie şi educaţie fizica unde numărul posturilor este foarte mic, geografia ne având niciun loc titularizabil.

Probele practice vor dura până duminică, iar miercuri, 14 iulie, va avea loc examenul la două centre de concurs, respectiv la Centrul 1 la Colegiul Tehnic “Alexandru Ioan Cuza” şi Centrul 2 la Colegiul Tehnic “Petru Muşat”.

“Pentru concursul de titularizare s-au înscris pe cele două centre de examen 1177 candidaţi, din care au fost validaţi 1.103 şi au rămas 74 nevalidaţi.

Din cei 74 nevalidaţi, numai 26 sunt absolvenţi 2010 care mai susţin până în data de 13 iulie examenul de licenţă sau li se eliberează adeverinţă”, a explicat Laura Hacman, purtătorul de cuvânt al IŞJ.

Suceava



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite