Suceava: Şoferul care a încălcat legea de cinci ori în două minute

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Acesta era beat, nu avea permis auto, circula cu o maşină care avea alte plăcuţele de înmatriculare,a fugit de poliţie şi a refuzat etilotestul.

Ieri dimineaţă, în jurul orei 2.00, o patrulă de poliţia a avut de furcă cu un sucevean în vârstă de 21 de ani, care nu respecta leagea din nici un punct de vedere.

Aceştia au încercat să-l oprească pe Sebastian S. din Suceava, deoarece au observat faptul că autoturismul nu mergea drept, ci mai mult la întâmplare. Conducătorul auto a parcat maşina într-o curte de pe strada Curtea Domnească şi a fugit de poliţişti.

După ce acesta a fost prins, poliţiştii au descoperit faptul că tânărul era beat, nu avea permis de conducere şi că plăcuţele de înmatriculare nu erau de la maşina în cauză, ci de la alt autoturism. În momentul în care poliţiştii i-au pus etilotestul, suceveanul a refuzat.

" Din această cauză a fost condus la Spitalul Judeţean Suceava, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit lucrare penală sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere şi conducerea pe drumurile publice a unui autoturism cu numere false de înmatriculare", a declarat Gabriel Panţiru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie.

Acesta riscă până la cinci ani de închisoare.


Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite