Suceava: Şi-a omorât soţia sub privirile norei, după care s-a spânzurat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nora lui Petru B., în timp ce mulgea oile, a auzit-o pe soacra sa ţipând, moment în care l-a văzut pe bătrânul de 71 de ani lovind-o cu toporul. Femeia a fugit către postul de poliţie din comună, timp în care socrul său s-a spânzurat.

Ieri dimineaţă, în jurul orei 08.00, Poliţia din comuna Şaru Dornei a fost anunţată de o femeie cu privire la o crimă săvârşită la o stână din localitate. Nicoleta P., de 40 ani, a spus poliţiştilor că socrul său, Petru B., de 71 ani, a omorât-o pe soţia sa, Ioana B., de 69 ani.

Imediat, agenţii Postului de Poliţie Şaru Dornei s-au deplasat la faţa locului şi au constatat că cele sesizate se confirmă, Ioana B. prezentând o plagă profundă în zona gâtului provocată de un topor, iar la circa 10 metri de stână a fost găsit şi suspectul, Petru B., spânzurat de un copac“, a declarat Gabriel Panţiru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

Anchetatorii care au preluat cazul crimei urmată de sinucidere de la Şaru Dornei au precizat că nora bătrânului, în timp ce mulgea oile, a auzit-o pe soacra sa ţipând, moment în care l-a văzut pe Petru B. lovind-o cu toporul. Femeia a fugit către postul de poliţie din comună, timp în care socrul său s-a spânzurat.

Fiind efectuată necropsia, doctorul legist a concluzionat că moartea victimei a fost violentă şi s-a datorat unei hemoragii externe consecutiv unei plăgi tăiate cu secţionarea coloanei vertebrale cervicale. Moartea lui Petru B. a fost violentă şi s-a datorat unei insuficienţe respiratorii acute, consecutiv unei asfixii mecanice prin spânzurare“, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.
 
Cercetările au fost preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „omor calificat“. 

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite