Suceava: Şi-a lăsat fiul de 14 ani să conducă şi s-au ales cu dosare penale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un sucevean care îşi învăţa copilul să ţină volanul în mână pe un drum public s-a ales cu dosarul lui, dar şi al fiului pătat.

Două dosare penale, unul pentru tată şi altul pentru fiul minor.

Poliţiştii rutieri au oprit ieri o maşină suspectă, condusă la voia întâmplării pe drumul public din localitatea Stroieşti, care nu reuşea să ţină direcţia de mers.

Imediat ce maşina a tras pe drepata, poliţiştii au observat cum de la volan, un puşti de 14 ani a sărit pe bancheta din spate, iar tatăl acestuia, în vârstă de 40 de ani a trecut de pe scaunul din drepata la volan.

Deşi au încercat să se disculpe, nu au reuşit să-i păcălească pe oamenii legii. Atât Ion H. tatăl cât şi minorul s-au ales cu dosare penale, tatăl reuşind să-i păteze copilului său cazierul încă de la această vârstă.

"Bărbatul este cercetat penal pentru săvârşirea infracţiunii de încredinţare cu ştiinţă a unui autovehicul pentru conducerea pe drumurile publice unei persoană minoră iar fiul este cercetat pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere", a decalrat Gabriel Panţiru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Suceava.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite