Suceava: Şi-a bătut cu bestialitate colegii de pahar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ilie B., de 30 ani, din municipiul Rădăuţi, fiind în stare de ebrietate, a dat buzna peste doi colegi de pahar de-ai săi, în casa unuia dintre ei, şi i-a bătut cu pumnii şi picioarele.

Ieri seară, în jurul orei 20.00, un tânăr aflat sub influenţa băuturilor alcoolice a dat buzna peste doi colegi de pahar de-ai săi, în casa unuia dintre ei, şi i-a bătut cu pumnii şi picioarele.

Potrivit poliţiştilor, Ilie B., de 30 ani, din municipiul Rădăuţi, fiind în stare de ebrietate, a intrat fără drept în locuinţa lui Ioan M., de 63 ani, din comuna Gălăneşti, în care se afla în acel moment şi Vasile S., de 52 ani.
 
În urma unui conflict spontan, Ilie B. i-a agresat fizic pe cei doi, aplicându-le mai multe lovituri cu pumnii şi picioarele, în zona feţei şi a toracelui. Întrucât cele două victime acuzau dureri puternice la nivelul capului, agenţii Postului de Poliţie Gălăneşti au solicitat prezenţa la faţa locului a unei ambulanţe, fiind transportaţi la Spitalul Municipal Rădăuţi”, a declarat Gabriel Panţiru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

Vasile S. a fost internat cu diagnosticul „efizem subcutanat, fracturi costale multiple, os molar fracturat”, necesitând pentru vindecare aproximativ 30 de zile de îngrijiri medicale. Ioan M. a fost internat cu diagnosticul „traumatism cranian prin agresiune”, necesitând pentru vindecare aproximativ o săptămână de îngrijiri medicale.
 
În cauză se efectuează cercetări faţă de Ilie B. sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violare de domiciliu, vătămare corporală şi lovire sau alte violenţe.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite