Suceava: Şi-a accidentat soţia deoarece nu a acordat prioritate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şoferul nu i-a acordat prioritate maşinii care venea din sens opus atunci când vroia să vireze la stânga, astfel că şi-a accidentat grav soţia.

Accidentul s-a petrecut aseară, în jurul orei 20.00, în localitatea Călugăreni, pe DN 29A când Ştefan S. de 56 ani, din comuna Ipoteşti, nu a acordat prioritate maşinii care venea din sens opus, atunci când a vrut să vireze la stânga.

“La efectuarea virajului spre stânga pentru a intra pe DC 54, nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism condus regulamentar din sens opus de Mihai C., de 19 ani, din comuna Ipoteşti şi a intrat în coliziune cu acesta”, a explicat Gabriel Panţiru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean.

În urma accidentului Iuliana S. de 55 de ani, soţia şoferului neatent a fost rănită grav.  O ambulanţă SMURD şi o autospecială pentru descarcerare au ajuns imediat la locul accidentului pentru a o scoate pe femeia dintre fiarele încarcerate şi a fost transportată imediat la spital.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, după care li s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Suceava



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite