Suceava: Şeful de post din Buneşti, arestat pentru contrabandă cu ţigări

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţistul a fost depistat de un echipaj al Serviciului Rutier Suceava în timp ce transporta 3.000 de pachete de ţigări, de provenienţă Republica Moldova.

Poliţiştii suceveni se aflau în timpul unei acţiuni de prevenire şi combatere a activităţilor ilegale cu produse din tutun când l-au oprit în trafic, pe DN 2, la intrare în municipiul Suceava din direcţia Rădăuţi pe Vasile Iftimie în vârstă de 43 ani, din Vadu Moldovei.

La controlul autoturismului acestuia, poliţiştii au găsit în portbagaj 3.000 pachete de ţigări, cu o valoare     de piaţă de aproximativ 30.000 lei, pentru care Vasile Iftimie nu deţinea documente de provenienţă.

Pe parcursul verificărilor, poliţistului Vasile Iftimie i s-a făcut rău, motiv pentru care a fost transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean Suceava unde medicii stabilit că bărbatul suferă de diabet şi a avut o scădere a glicemiei.

image

În cursul zilei de astăzi, Vasile Iftimie a fost prezentat în faţa magistraţilor Tribunalului Suceava care au admis cererea procurorului de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile.

Întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată de poliţişti în vederea continuării cercetărilor, iar autoturismul a fost indisponibilizat la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

image

Cercetările sunt continuate de poliţiştii suceveni sub aspectul comiterii infracţiunii de contrabandă sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava. Aceştia au suspiciunea că şeful de post din Buneşti făcea aprovizionarea cu ţigări a mai multor comercianţi din localităţile apropiate municipiului Fălticeni.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite