Suceava: Şeful de Post din Buneşti reţinut pentru contrabandă cu ţigări

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şeful de Post al Poliţiei Buneşti a fost depistat de un echipaj al Serviciului Rutier Suceava în timp ce transporta 3.000 de pachete de ţigări, de provenienţă Republica Moldova.

Astăzi în jurul orei 14.30, în timp ce efectuau o acţiune de prevenire şi combatere a activităţilor ilegale cu produse din tutun, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Suceava – Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava l-au depistat în trafic, pe DN 2, la intrare în municipiul Suceava din direcţia Rădăuţi pe Vasile Iftimie în vârstă de 43 ani, din Vadu Moldovei, agent de poliţie în cadrul I.P.J. Suceava.

La controlul autoturismului acestuia, poliţiştii au găsit în portbagaj 3.000 pachete de ţigări, pentru care conducătorul auto nu deţinea documente de provenienţă.

Ţigările au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar autoturismul a fost indisponibilizat la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii suceveni sub aspectul comiterii infracţiunii de contrabandă sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite